Mana satu pilihan anda?

Hi semua🤗 Min tau, ramai yang kadang-kadang masih lagi mencuba antara kiri dan kanan ni untuk si comel mereka kan?😅 Mesti ramai kalau boleh nak yang kanan, tapi kadang yang kanan tu mahal sikit lah kan😆 Jadi mesti ada yang bila nak beli tu tangan sekejap ke depan sekejap ke belakang macam min kan😂 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen ni😉

Mana satu pilihan anda?
323 Các câu trả lời

dua² pakai... ikut mood mak dia jgk... mak dia pon bosan tngok pempers sama je... sekli skla tukar citarasa

baru lahir pakai pelekat punya, kalau dah pandai beguling2 tak reti nak dok diam guna lampin seluar🤣🤣

lampin pakai buang seluar.. mudah kerja ntk ank2 yg aktif dan mudah abg2 dia tlng kasih pakai pampes hihi

Pkai yg pelekat utk bby, sbb lambat kalau pkai yg sluar... kalau anak dh boleh bdiri ok la pkai yg sluar

Lampin pakai buang pelekat. Tapi saya juga bg pakai Lampin pakai buang seluar. Senang dan cepat 😊😊

Pakai dua².. Siang pkai pants sbb ank selesa nk gerak bermain.. Malam pkai tape sbb nk tukar tgh mlm.

0-6 bulan jenis pelekat 6bulan ke atas baru pakai yg seluar sbb mase tu baby dah mula lasak..😉

22 sy gunakan.. Tpi kerap pkai yg pelekat.. Sluar sy gunakan ketika travel je.. Senang & mudah..

Depends umur baby.. Kalau newborn pakai pelekat kalau da 11 bulan ke sthun pakai sarung je

jenis pants. sbb kalau jenis tape mmg berkejar la setiap kali nak pakaikan pampers 😅