Mana satu pilihan anda?

Hi semua🤗 Min tau, ramai yang kadang-kadang masih lagi mencuba antara kiri dan kanan ni untuk si comel mereka kan?😅 Mesti ramai kalau boleh nak yang kanan, tapi kadang yang kanan tu mahal sikit lah kan😆 Jadi mesti ada yang bila nak beli tu tangan sekejap ke depan sekejap ke belakang macam min kan😂 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen ni😉

Mana satu pilihan anda?
323 Các câu trả lời

Saya lebih suka lampin pakai buang seluar min, anak tak nak pakai pelekat tu.. Huhu

Pants untuk waktu pagi, diapers untuk waktu malam sebab lebih tahan lama. 😂

skrg pakai jenis tape..nti 6 Bulan ke atas baru nak pakaikan yg jenis seluar

Time baby baru lahir guna pelekat pempes dah besar baru pakai pempes seluar

guna dua2.. d rmh atau appointment klinik guna pelekat.. jln2 guna pants

Dua dua , pkai seluar untuk keluar shaja . Mudah nak tukar di dalam kete

Awal2 lekat nya. Bila anak dah start merangkak, prefer jenis pants 😁

Belum berjalan,pakai lampin buang .. dh berjalan,pakai lampin seluar ..

klu baby,pkai lmpin pkai buang. bila dh besar,sarung seluar pkai buang

time kecik,pakai yg tape..dah besar dan bole berjalan,pakai yg seluar