Mana satu pilihan anda?

Hi semua🤗 Min tau, ramai yang kadang-kadang masih lagi mencuba antara kiri dan kanan ni untuk si comel mereka kan?😅 Mesti ramai kalau boleh nak yang kanan, tapi kadang yang kanan tu mahal sikit lah kan😆 Jadi mesti ada yang bila nak beli tu tangan sekejap ke depan sekejap ke belakang macam min kan😂 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen ni😉

Mana satu pilihan anda?
323 Các câu trả lời

Jenis tape sbb sya cepat cemas dn xtentu arah dlm sesuatu. Lgi2 melibatkan najis berat seperti taik anak2. Jenis tape mudah.

lampin pakai buang pelekat senang ..laju je kalau pakai kan baby...yg jenis seluar tu oke jg tpi bila dia berak tu yg hmm sikit ..

Lampin Pakai Buang Pelekat Biasa Guna Ni Dari Anak Pertama Lagi Kalau Yang Jenis Lampin Pakai Buang Seluar Tak Biasa Guna😁

Depends, pakai buang pelekat utk baby yang belum pandai merangkak, lampin pkai buang seluar utk baby yg dah pandai merangkak

Pelekat punya, sy struggle nk bukk y sluar lgi2 klo popo,, dlu keje taska da marasainya, nseb xde parent bg cawat ikat😂

sya pilih lampin pelekat .. senang bgi sya. sbb dh biasa pakaikan ank lampin plekat.. bab berak anak sya paling fokus🤣

Saya pilih yang kanan...sebab ank saya jenis x duduk diam bila pakaikn pampers...so pakaikn yg jnis pants senang sikit...

Saya start pakai kan anak lampin pakai buang jenis seluar bila dah dah pandai menerap... Time tu dia tengah melasak...

masa bby pakai yg tape. bila dh bsar sikit x boleh nk pkaikn yg tape dh sbb dia pndai buka tape..jd kna beli yg pant

for me kalau masih kecik dn x bole jalan maybe akan pakai yg pelekat. kalau dh bole jalan bru nk pakai yg sluar tu