Bila ulangtahun perkahwinan anda?

Hi semua👋 Ingat lagi tak bulan bila ulangtahun perkahwinan anda & perkahwinan👰🤵? Jom komen bawah tengok sikit siapa ingat lagi🥰

Bila ulangtahun perkahwinan anda?
317 Các câu trả lời

3.10.2020 pengantin PKP 😆😆 Baru beberapa hari lepas sambut 1st anniversary.. Sekarang pregnant 7 minggu 5 hari.. Alhamdulillah.. Semoga kekal sampai syurga dan di permudahkan urusan kami.. Aamiin.

10/04/2015 genap 8 tahun perkhawinan kami semoga kekal hingga jannah..aamiin😊 first preggy 2017 bersalin ank first 07/10/18 due bersalin ank ke2 nanti 6/4/2022..semoga dipermudahkan urusan sy nnti..

12.12.12 tarikh sy akad nikah. 11.11. 11 tarikh sy bertunang Tahun mengandung anak yg ke 3 skrg 13 weeks dan ade kencing manis mengandung kali ni risaunye..masih menunggu suami habis kursus.

12.3.21. InshaAllah tahun depan sambut dengan baby. Doakan urusan saya semasa mengandung, bersalin & membesarkan zuriat dipermudahkan ye semua. Moga doa yang baik berbalik pada semua.

Suami masuk minang 14.06.2020, bertunang 29.08.2020 Nikah 24.10.2020 💕, Pregnant 1st Oct2020-Jan 2021 (15weeksGugur), July 2021 Pregnant kedua ❤️❤️❤️.

nikah tahun ni bulan mac. 26.3.2021 jumaat pada hari yg barakah. semoga pernikahanku berkekalan smpai bila2 .Aamiin. tahun depan blh sambut anniversary dgn anak. heheh

10/10/2020.june 2021 last period,berkesempatan merase alahan mengandung selama 11week.15sept 2021,saya keguguran.semoga tuhan berikan saya rezeki utk yang kedua kali.

saya nikah pada 25.05.2013 iaitu jatuh pada hari lahir saya. pada tahun ke8 perkahwinan saya baru mendapat tahu saya mengandung untuk pertama kalinya....

3y trước

congratulation sis. jaga kandungan baik2 yerr sis. saya paham sgt perasaan sis tu. sebab saya sendiri pun nak dptkan first baby pun 6 tahun.

29 Februari 2020. Masih belum sambut anniversary lagi, tahun lompat hehe 4 tahun sekali kena tunggu 2024 nanti. Moga masih dipanjangkan umur kami. Amin 🤲🏻

30/8/2019 next month anniversary ke 2 belum pernah celebrate sama with husband sebab dia still di singapore for work purposes and tak balik malaysia lagi.