Dugaan Perkahwinan Banyak Datangnya dari Suami, Isteri Ingatlah Allah Sedang Menguji

Dugaan perkahwinan akhir zaman ini banyak menguji keimanan suami isteri sehingga rumah tangga menjadi tidak tenang dan selalu "panas". Anda pernah tak lalui perit perkahwinan? Selalunya orang kata pasangan akan diuji apabila lepas 3 atau 5 tahun berkahwin. Betul ke? Ada yang setuju? Jom baca lebih lanjut di sini: https://my.theasianparent.com/dugaan-perkahwinan-suami-banyak-kerenah

Dugaan Perkahwinan Banyak Datangnya dari Suami, Isteri Ingatlah Allah Sedang Menguji
2 Các câu trả lời

Orang selalu cakap sebelum 5 tahun memang akan rasa ujian. Asalkan jangan bergaduh lama ✌🏻in sya Allah dipermudahkan.

👍🏻