Sakit area pinggang, belakang & celah kelengkang

hi semua..harini masuk 38 week...normal ke rasa sakit2 bdn area pinggang , sakit belakang n celah kelengkang ni? kdang terasa mcm terseliuh pinggang pun ada ..ada masa kerap membuang air besar byk kali dlm sehari... #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Normal baby semakin berat sakit kawasan ari ² ,, saya pun alami benda yang sama sekrang 39 week 2 day baby masih seronok duduk dalam ,, semoga dipermudahkan urusan mami ² amin☺️

Makin dekat due dh tu..