36minggu rasa sakit pada pinggang belakang

Nak tanya ade tak kat sini yg dah mula rasa kn sakit area pinggang,punggung n celah kelengkang??? Adakah tu rasa yg normal sebab baby makin membesar ke atau sebalik nya??#SeriusTanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Sy last week 36 minggu rasa sakit pinggul n pinggang pastu asyik mengeras. Kbtln ad checkup kt hosp then bgtau doc. Sekali check jln dh 3cm then doc tnya nk blik dulu or msuk wad? Sy ckp blik dulu nk g mkn2. Sy blik ambik brg bby then pergi mall jln2 bg cepat bukaan. Tgh sdp mkn nasi ayam tetiba air ketuban pecah 🤣 pergi blik hosp dh bukak 6cm trus msuk LB, dh selamat lahirkn bby 36 week berat 2.4kg .

3mo trước

Sgt mudah bersalin..alhamdulillah..sy skg 37w3d…18/6/24 nnt sy serah diri untuk elective czer..perut mngeras dri jam 7pm-10.15pm tp xde rasa sakit..lenguh2 pinggang biasa dan bby masih bgerak cuma agk slow..sy masih teragak2 nk gi hosp atau x…

normal. ddk sakit belikat, jalan sakit kaki. semua serba x kene. tengah mengalaminya sekarang. hari ii pujuk bby untuk keluar awal 🤣

3mo trước

betul tu semua rse xkena...serba serbi semua x okk

klau tidur awal tidur mcm mana sis...sy nak tidur rse sakit pinggang nya

3mo trước

tidur dengan bantal rendah macam biasa ke atau tinggi kan sikit...

Normal sis sy tgh alami

3mo trước

rasa tk selese nak wat keje itu ini...kan sisi..