Prolonged Jaundice

hi semua.ada siapa tak yg ada pengalaman anak kuning lebih 2 minggu? Kumpulan darah sy O baby pula B. Dah cuba bg bf stiap sejam turun naik jak result kuning.#pleasehelp #ingintahu #advicepls #bantusharing

19 Các câu trả lời

Hi, anak saya sebulan kne kuning turun naik.. cuma saya keep bagi susu df & formula je biar dia berak & kencing lebih 5x sehari.. 🤗

mandi dgn daun kemunting cina...ada kt farmasi....titiskn air sengkuan cina dlm 2 3 titik dlm mulut bby...insya Allah berkurag kunig...

saya dulu anak 1-3 semua jaundice. sya beri perahan air anggur hijau. sudukan sikit2 dlm mulut bb. insya Allah turun bacaan nye.

Cari daun dukung anak rebus dn minum mmg cepat turun kuning.. Bukan bby minum tp ibu nya,, bf bgus...

sm mcm sy sis skrg..last2 sy bg minum karihomee hope bkesan laa

bagi minum susu karihome... selang ngan susu badan..

mandikan dengan air beras . serai dan halia.

Try bagi mandi dgn daun kucai yg diramas

Sy pernah juga,,tp lupa ank keberapa