HOSPITAL ATAU KLINIK SWASTA UNTUK CEK PREGNANT ATAU TAK?

HI SEMUA. TOLONG SAYA. SAYA NI TAK TAHU SAYA PREGNANT KE TAK. DAH 2 MINGGU LEBIH TAK DATANG PERIOD. SELALU ON TIME AND SETIAP BULAN DATANG. BULAN 10 SAYA TAK PERIOD LAGI. SAYA BELUM BUAT PREGNANCY TEST. TAPI SAYA PASTI SAYA TAK PREGNANT. JADI SAYA NAK CEK MASALAH NI PADA SIAPA YE? HOSPITAL ATAU KLINIK PAKAR SAKIT PUAN? BOLEH RECOMMEND PADA SAYA AREA JB? SAYA RISAU AND TAK TAHU NAK KEMANA UNTUK MASALAH NI. TOLONG SAYA 🙏🙏🙏🙏#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

check la upt clear blue

2y trước

Baik baik. Saya cek sendiri dulu.