Air Sunquick

Hi semua, sy nk tnye air sunquick blh minum ke x eh mse pregnat ? Sy skrg dh 34 weeks. Aritu mse scan doktor ade pesan byk kan minum fresh juice tp die x galakkan minum sunquick. Ade sesape blh share pnglaman x. Thanks

5 Các câu trả lời

Macam sy selalu minum sunquick tanpa gula. Mungkin doc tak bagi minum sbb takut sangkut gdm kot. Sbb kordial tu dah ada gula tersendiri kan.

4y trước

Sy kalau tekak mcm tak sedap, memang sy bancuh tanpa gula sejuk2. Baru laa okay sikit tekak 😁

Boleh je rasanyaa tapi jangan lebih sangat lah kut sebab dalam kordial tu pun ada kandungan gula

Ok je sis...sya mnum jus sunqcik dri awal mengandung skrg.ok je...tiada masala juga

Saya pun minum sunquick tanpa gula. Takde apa2 pun

Boleh je kalu tanpa gula