Anemia 11w

Dokter cakap anemia x blh minum air teh, kopi, milo, sunquick, but horlick je blh, tp tulah dari kecik pun takleh telan😩

3 Các câu trả lời

kenapa pula sunquick tak boleh ye? teh kopi milo mmg tak boleh sbb ada kafein. minuman/makanan berkafein mmg tak elok kalau hb rendah. minum lah air masak atau air perahan limau/lemon. madu pun boleh. tak semestinya wajib minum horlicks

It's OK. Awal2 mmg stress n sedih x dpt menikmati semua tu. Nnt dah biasa, u will enjoy the diet and it's good for u

Try jd kan aiskrim horlick boleh telan tak sis