susu botol

hi semua sy nak tanya, macam mana nak ajar baby minum susu botol. tp bukan susu formula, still susu badan. baby otw masuk dua bulan. terima kasih

5 Các câu trả lời

Sy cuba puting Pupici. Alhamdulillah serasi.. Skrg baby dah 4 bulan minum susu badan guna botol.. Kena pamp 2 jam sekali utk baby. Lain anak, lain perangai.. Alhamdulillah, Allah uji.

puan boleh Cuba dgn Cari puting botol yang lembut dan seperti nipple. Biasanya yang warna kuning tu lembut☺️

Boleh try botol susu dan puting yang lebar. Banyak brand yg ada puting lebar, antaranya pigeon

Biasakan bagi botol susu dan pastikan puting tu lembut seakan puting ibu dan juga anti colic

sy ajar baby guna botol since Dalam pantang lagi,guna botol pigeon.