Cara ajar anak pakai botol susu & minum susu formula

Hi mommy’s blh x suggest kan susu formula yg okey & terbaik untuk baby 1tahun+ & blh x mommy’s ajar mcm mana kita nak ajar anak saya ni minum susu formula pakai botol susu , dah cuba try bagi susu formula tapi die still Xnak 🫠🥹

2 Các câu trả lời

anak sy pun xnak minum susu fm.. bnyak minum air masak/kosong jee.. try bagi minum coco pun dia luek balik.. lebih suke minum air kosong dr minum air manis.. susu pun bnyak dah try semua dia tolak.. 😅 last2 minum jela susu dada nii walaupun susu dah slow.. 😂 makan jee bnyak.. dduk kejap mkn dduk kejap nak makan.. 😅 Alhamdulillah selera makan dia boleh tahan mcm org besar ..

umur 1 tahun ke atas takpe je kalau anak dah taknak susu sebab sumber nutrisi utama dia adalah makanan. tapi kalau nak bagi jugak takde masalah

1t trước

Ouh okey terima kasih sis