Tahun 2021 umur mommy dah berapa ya?🥰

Hi semua selamat tengah hari😘 Umur hanyalah angka, yang penting kita sentiasa sihat & gembira di samping keluarga tersayang😆 Jom kongsikan tahun 2021, berapa umur mommy semua ya? Anak dah berapa?👩‍👧‍👦 Min tahun 2021, umur 27, anak dua orang alhamdulillah insyaAllah kalau tak tambah lagi🤭

Tahun 2021 umur mommy dah berapa ya?🥰
1767 Các câu trả lời

3 ..nak masuk 4. lahir normal tak ada dotor dng misi yg berkerja je ..jumpa doktor ku 9 pagi.. ptng balik.. bersalin 2 lebih pg.. alhamdulillah semua sihat dan tak ada kuning. 😊 harap yg ni PON cam tu jugak..

2021 umur 27tahun,2012 lahir ank pertama(lelaki),2014 gugur😥,2015 lahir anak perempuan,2019 lahir anak lelaki,sekarang tengah tunggu dlam bulan 7 besalin,harp2 permpuan amen..kira smuanya 4 lah..

umur saya 27..ank 3 dua org girl 1 boy insyallah..girl sorg 9tahun no 2,5tahun n no 3 bakal lahir baby boy bulan ogos due date 25/8/21 tpi sy rse maybe awal sbb skng pun tgh sakit² cma xteruk

sy nikah lmbt jgk..umr msa tue 31 dh. tapi dikurniakan anak cpt.2018 kahwin.preggy slpas 6 bln kahwin.2020 dpt ank first boy.nie 2021 bln 7,dpt baby girl plk.bru sudah brpantg.alhamdullah🤲

2021 umur 35, stiap tahun mengandung, usia perkahwinan 5tahun thn ini. Anak no 1, 2 dan 3 dh pegi smasa dlm kandungan. Anak no 4 dh umur 2thn lbh, skg mengandung anak ke 5 (19mgu).

umur 33tahun, tengah preggy ank sulong edd 21/9 ni setelah 3tahun menanti, miscarriage sept2020 utk 1st preggy...doakan semoga dipermudahkan urusan saya nak bersalin nanti ya😘

saya 27 tahun ni. kahwin tahun lepas bulan12, pengantin PKP 😂 bulan ke3 perkahwinn disahkan pregnant tp bertahan 2 bulan ja then miscarriage, sekarang masih berjuang 🤲🏻

umur 19 ank nk msuk 2 ..pertma 3 tahun .yg ke 2 bru kndungn 4 buln .doakn saye semoga dipermudahkan segala urusan .dn semoga jugak kandungan siht dan menbesar dengn baik ..amin

2021 Nie umur sy 27thun,Alahmdulillah baru dikurnikan zuriat,semoga bby dlm perut membesar dgn sihat sampai d lahirkan serta menjadi anak yg soleh dan solehah Aamiiin

Umr thun ni 35 yrs. Ank ptma msi dlm prut👶😁😁...31.01.21 trik due. InshaAllah....mnta doakn baik2...ok..😊😊

3y trước

Kita geng! Edd 5.1 next year, insyaAllah bersalin buat pertama kali umur 36