Berapa umur anak mommy ya?

Selamat pagi mommies yang hebat semua💖 Berapa dah umur anak mommy hari ni ya?👶👧🧑 Jom cuba kongsikan ikut emoji di bawah 👇 Semoga anak-anak kita membesar dengan sihat 🥰

Berapa umur anak mommy ya?
507 Các câu trả lời

5tahun, 1thun 2bulan @ 2tahun on dec & 4week https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

tiada dlm senarai..anak sulung 13 tahun anak no 2 8 tahun..in shaa allah bakal melahirkan yang ke3 bulan 7 nie..doakan sy n bby sihat2🙂🙂

11 tahun 9 tahun next year 2022 bln 6.. jauh dengan dengan abang2 + abg2 excited sbb xpercaya mama diaorg pregnant 😄

anak pertama 15 taun anak ke 2 13 taun anak ke 3 11 taun anak ke 4 8 taun tengah mengandung anak ke 5

12 tahun 8 bulan.. 7 tahun 5 bulan.. 1 tahun 8 bulan.. adik bongsu tggu masa jew nk kuar...🤭

semua di atas tiada anak sulung 15 tahun anak ke 2, 13 tahun anak ke 3,11 tahun ke 4,8 tahun

sulung - 12 tahun ke 2 - 10 tahun ke 3 - 8 tahun ke 4 - 5 tahun ke 5 - bakal lahir 30/7/2021

13tahun 🧑🏻‍🦱 9tahun 👧🏻 coming soon , 👶🏻 ( 38weeks )

✌yg sulung 3thn 5bln 18hri 🤟yg kedua baru msuk hari ke13..😊

🤟❤️❤️Muhammad razzin da nak masuk 1tahun... alhmdulillah