Kalau anda jumpa Doraemon...

Hi semua selamat petang🥰 Jom cuba kita bayangkan💭 Kalaulah kalau ya... Kita dapat jumpa dengan Doraemon kan... Apa benda yang anda nak Doraemon tunaikan untuk anda ya🚪

Kalau anda jumpa Doraemon...
91 Các câu trả lời

nak kembali ke masa kanak²... nak bersama mak puas².. nak bgtau mak,sejak mak xde... keadaan semakin huru hara... dah xsetenang masa mak ada...😭😭

haaa! kalau jumpe doraemon?... Saya nak minta 🤤🤤🤤 heeee indoor baby playground 🤤🤤🤤 supaya baby saya leh main indoor playground... yang macam ni...hehehe

nak hp😂😂😂sebab hp da full memory, maklumlah pakai hp 199ringgit saja.. full dengan detik detik perkembangan anak anak🤗

kahwin dengan orang yang sama.buka mall yang ada menjual belbagai jenis barang.dan yang penting dapat kembali dimasa arwah ayah ada.

Nk patah blik pd zmn knak2 dan dewasa.. hdup gn adk beradik.. ada mak ayh nenek..nk ada fmly mcm dlu😔rindu mak ayh smua😭

Dari ke masa lalu untuk perbaiki keadaan, sy pilih untuk pegi masa depan supaya sy jd lebih bersedia

nak pintu ajaib..nk balik kg jumpa mk ayh😭..dh 3bulan xbalik ni..skrng pkpb plk lagi la xley balik

sy nak gune mesin ke masa sebelum supaya sy sempat jumpa arwah sahabat baik sy sebelum dia pergi 😔

nk jumpa husben....sejak pkp,plus nk msuk sarawak kena kuarantin,suami belum lagi dpt balik sini....

mau pintu ajaib ni ja. boleh balik kampung bila2 masa tidak payah sudah naik kapal😂