Hadiah apa yang paling anda inginkan?🎁

Hi semua selamat petang🥰 Jika harini hari jadi anda kan, Hadiah apa yang paling anda nak sangat ya?😍 Jom komen dekat bawah👇 Boleh sama-sama doakan, kot betul-betul dapat satu hari nanti😘

Hadiah apa yang paling anda inginkan?🎁
96 Các câu trả lời

Saya nk kesihatan yg berpanjangan agar boleh jg keluarga Saya... anak bongsu 6 tahun sibuk Tanya ibu nak apa utk hadiah Hari jadi..tp jgn jawab nk anak2 yg sihat,rajin tolong ibu ayah,dgr cakap,xbergaduh...😂😂😂tp itu la jawapan ibunya dlm hati je la..kalu ckp benda mmg diorg akn beli sbb Ada kumpul duit belanja sekolah tu..😍🥰😅😜

4y trước

wahhh bestnya ada anak-anak yang berusaha nak bahagiakan ibu dia🥰 insyaAllah. doa puan tu akan iringi mereka sepanjang mereka membesar Amin🌹

tahun ni, tak terfikir apa apa pun hadiah memandangkan ekonomi yang teruk. tapi Alhamdulillah ! saya dan suami dapat tahu tentang pregnancy 2 hari sebelum hari lahir saya ! knowing that rezeki Allah itu tak pernah salah tempat dan masa, its the best birthday gift ever !

4y trước

alhamdulillah puan. tahniah🥰 betul puan. rezeki ni datang dalam pelbagai bentuk. bukan wang semata-mata. Rasa bahagia itu sendiri rezeki kan🥰 Jaga diri & Jaga keselamatan ya puan🌹

Hari ni memang hari lahir saya, 15/12. Hadiah yang saya nak... Banyak 🤭🤭 Doakan saya berjaya serta bahagia di dunia dan di akhirat ye. Aamiin 🤲🏻 Kalau Asian Parent nak hadiahkan point sempena birthday pun boleh 😁🤭✌🏻 #TAPsupermoms

saya xnk hadiah saya nak lpas baby saya lahir tahun 2021 ni saya harap dpt buka buku baru ...saya nk hidup bhagia selalu...Dan doakan saya juga..semoga masa saya bersalin nanti...tq

Nak barang kemas... So bercuti... Nak balek kampung.... Dah lama tak balek😔dan yg paling penting selalu sehat dan syukur pada orang tersayang🤗🤲Aamiiin allahu maa aamiiin

sy nak satu je hadiah, semoga sy dikurniakan zuriat secepat mungkin di tahun 2021 ini 🤲🏻 doakan yer, mane la tahu kan salah satu doa dari korang Allah makbulkan

hadiah pling berhrga tnpa guna duit iaitu doa dr smua org supaya sy sntiasa sihat tuk sm2 bsrkan ank dgn husband hngga ank blh berdikari sndri... #TAPSupermoms

x mintak lebih.. cukup lah allah perkenankan doa saya agar kuarga saya akan bahagia sampai bila2... bulan 11 nie memang bezday saya pu🤣🤣... 30/11 dan suami 23/11

4y trước

terima kasih😍

Tahun ini, saya tak ada hadiah utk bday dari keluarga saya sebab keluarga saya dan saya dapat HADIAH (baby) dari Tuhan. Semoga HADIAH ini akan lahir dengan sihat.

4y trước

Tahniah mommy Jessica 🥰🌹 hadiah ni paling berharga dari banyak-banyak hadiah 🥰 Jangan lupa jaga diri & Jaga kesihatan ya mommy😘

hadiah percutian dgn fmly..tmpt yg cntik n tenang.. spend quality time sepuasnya tnpa ada stress.. i wishh it for my upcoming bfday soon.. haha

4y trước

hehe . semoga dipermudahkan dan dimakbulkan hendakNya untuk puan🥰