Perut kerap mengeras

Hi semua, sekarang sy 38 weeks 3 days perut kerap mengeras tpi pinggang tk skit cuma rasa lenguh je dengan rse ngilu2 bila berjalan, tanda atau pecah air ketuban tiada lgi. Perlu tunggu betul2 sakit baru pergi hospital ataupun sekarang masa yang sesuai? Minta pendapat ibu2 yang berpengalaman 🙏🏻 saya tak berapa pasti rasa sakit contraction tu mcm mana 🥲#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hi sis maaf bertanya, saya ada disituasi sis skrng. Kalau mcm ni utk sis tanda nk bersalin ke?

Mungkin boleh pergi hospital and check if dah ada bukaan ke tak.