Mudah Bersalin

Hi semua, sekarang 38 weeks 5 days ..doakan saya mudah bersalin ye . Sangat nerveous . Boleh share senaman apa ibu2 semua buat untuk mudah bersalin?

11 Các câu trả lời

sy bersalin ms 38w 5d lha🤭firstly mtk ampun pd suami , mak ayah sis n mertua , mtk diorang doakan lg2 suami sbb In Shaa Allah doa diorang akan smpai , pastu sy banyakkan berjalan n turun naik tangga , mmg tx pandai berdiam , alhamdulillah skjp je bukaan walaupun ank sulung smpai hampir nx terberanak dkt wad

Bnyakkan berjalan, skuat, jalan itik (setakat yang mampu) dan duduk posisi bersila yang tapak kaki sentuh tapak kaki tu. Selebihnya banyak berdoa dan minta dosa kecil atau besar diampunkan.

sy dah 39 week. doakan sy mudah besalin. Suspen jgk, sbb husband x leh teman kali ni, walaupun dah bby ke empat

Aminn, semogaa dipermudahkan❤️ senaman yang mudah; kemas rumahh jangan malas alasan sebab mengandung ✌🏻

First skali kne minta maaf dgn suami..senaman apa2 pon bole buat.janji tak memudaratkan..

Moga dipermudahkan segala urusan. Banyakkan berjalan, buat jalan itik. Squad

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Banyakkan berjalan yg sekerap mampu saya buad.

Semoga dipermudahkan bersalin. Dan dedua sihat

Amen. Semoga dipermudahkan urusan sis.