38 weeks, 4 days

Ada ke ibu2 yg dah 38 weeks dah bersalin? Saya belum ada apa2 tanda.. Cuma kadang baby mengeras.. Doakan saya selamat bersalin sebelum due date ye 😁 selamat dan sihat ibu dan baby.. Tq semua 😘 due date 10.10.2020

2 Các câu trả lời

mg mommy n bby sihat sntiasa hendaknya..aamiin...tahniah puan mg ank puan mmbsr dengan sihat serta jd anak yg soleh@solehah buat ibuayah..Allahuma aamiin.. #TAPsupermoms

saya 1st day 38 weeks haritu bersalin. kena awl sebab gdm on treatment. alhamdulillah dh masuk 13 hari berpantang rini. moga sis lancar juga hari2 terdekat ni iye