Puting tiruan

Hi semua... Saya tahu.. Puting tiruan tak elok utk perkembangan baby... Cuma.. Saya nak buat kerja rumah tak dapat... Ada tak yg ada pengalaman sama mcm sy... Atau ada tips berguna utk sy... Bantu lah sy... Pertama kali jd ibu... Saya tak nak kena kecam dgn fmly.. Tp..... Tak da siapa fhm.. #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

1 Trả lời

Ada sebb knp dicipta nya puting tiruan.. Ada sbb jgk knp ciptanya buaian....kalau tade sbb.. Tade la alat tu.... Semua tu bantu baby.. Boleh ja guna.. Cr yg jenama nuk tu okay.. Atau pigeon ke.. Yg lembut2..lama2 nt baby dah taknak dh..mcm anak sy dah pandai isap jari..puting tiruan taknak dh.. Baby 2 bulan..