Baby sedu dalam kandungan

Hi semua. Saya pregnant 35 weeks, lately saya boleh rasa baby sedu dalam perut lebih kurang 2 kali sehari pagi and malam. Interval yang sama dan akan berhenti lepas 2-3 minit. Ada mommies lain pernah rasa baby sedu juga tak?

6 Các câu trả lời

Normal sis. Happy sbb kita tau baby bergerak. baby sy sedu almost 5-6 kali sehari. Kadang2 kerap sgt sampai 10 kali pon ada. Dah lahir ni mmg die jenis kerap sedu jugak rupenye hehee

8mo trước

ehh sama la bby kita 🤭

Normal tu 😇 baby saya pun kuat sedu dlam kandungan.. bila kluar ni pun sama kuat sedu juga kadang 3-4 kali sehari

Normal awk.. mula2 rasa sy terkejut.. smpi terduduk la.. knp rasa getar2 , lama pulak tu.. rupanya baby sedu..

pernah. tu memang normal untuk development baby sis.

Normal. Bby i pun sllu. Skrang nak masuk 38weeks ☺️

normal je