Kepala Berpeluh

Hi semua.. ? Saya pelik kenapa kepala anak saya kuat sangat berpeluh. Usia dia 10m dah. Kalau nak tido saya akan susukan dia sambil rangkul kepala dia pada lengan saya. Bila nak letak dia kat bawah, lengan saya ni habis basah dengan peluh dia. Kalau dekat bantal boleh rasa basahnya bantal tu. Ingatkan masa awal2 lahir je memang macam tu. Sesiapa ada x yang mengalami masalah macam saya ni?

8 Các câu trả lời

klu lps minum Susu itu normal. sebab Susu ni panaskn badan baby. sbb Tu klu baby demam Susu Kena buat BG cair. memang normal klu kepala anak berpeluh. Dia suka cuaca or suasana sejuk.

Ank sy pn alami yg sm. La ni ank br umo 7bln. Kalau lepas nyusu knpem bsh lencun bntl sbb dek peluhnye.

Sama sis. Tanya doc pun dia cakap normal. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

ank sis msih brpeluh lg ke kpla..sis ada tnya dktor x..normal x

normal tue... anak saya pun sama akan berpeluh lepas menyusu.

mcm ank mnakan saya dlu... skrg dh xda Alhamdulillah

Dia allergic panas tu. Cuba kat aircond. Ok tu

cuaca panas, kena pasang air cond