peroid ke atau apa?

hi semua, saya nk tny.. kelmarin keluar spotting msa kncing putih cmpur merah muda. bila cek upt negatif. tp saya mcm ada hormon org nk period tu. saya mmg dlm perancangn nk mngandung. last period saya 23/10.. period saya bru start regular blik 2 bulan lepas. sbb seseblum ni mcm irregular.. tp bulan ni hormon nk period tu ada. tp tk kluar2 drh. bila saya korek dgn kps darah pun tk ada. just mcm lendiran putih telur. siang td saya kencing ada keluar juga sikit lendir mcm putih telur campur drh sikit. mcm nk ke coklat2. pakai pad tak ada darah pun. tp saya ada mcm sengugut n sakit ari2. kentut pun busuk mcm org period. adkh sya period atau cmna??#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Kebarangkalian sis mengandung, tapi mungkin baru dlm proses penempelan. Maybe boleh cuba after 2 weeks lewat period.

2y trước

Saya pun mcm tu juga masa mula2 check. Mcm2 jenis pregnancy test saya guna. Last2 saya guna yg blue digital tu. Alhamdulillah, result positive. Kalau nak lebih yakin sis boleh try yg blue tu ye. Inshaallah moga2 positive result sis🥰