Baby dengar tak ??

Hi semua saya nak tanya sekiranyaa kalau kita dengar muzik atau dengar surah2 ke kan baby dengar jgak ke ?? Perlu ke sy letak earphone tu pada perut untuk baby dengar atau apa yang kita dengar pun dia dengar ??

10 Các câu trả lời

pendapat sy..klu ibu yg bca Al Quran baby akn dgr.. xpasti pula klu kita buka muzik baby akn dgr atau x.. mungkin kne letak headphone dkt perut kut..sy pun xcuba lg yg headphone letak kt perut.. 😊 later nk try jgk..setakat ni bca Al Quran je yg sy buat..

Lagi baik kalau ibu yg baca surah2 atau zikir kesannya lagi baik. Tapi kalau nak letak earphone tak pasti. Kalau puan pasang kuat2 sambil mengikut yg itu saya tahu sgt2 berkesan utk baby dalam kandungan...

5y trước

Setuju

Dgar...kalau ibu nye mmbaca @ dgr ayat alquran ank blh dgr...kalau ibu nye ckp dgn ank pun dye dgr...hebat kan Allah....subhanallah...

Saya selalu letak dekat dengan perut.. Saya dengar bby pon in shaa Allah dengar.. 😄 sebb sellu dia bagi respond.. Alhamdulillah..

dgar ja sis ,sy klau drve bkak surah2 kt rdio ,xpkai earphone pon ,alhamdulillah ,dah besaq ni ank ska dgar azn n ngaji 😊😊

Kena letak dkt dgn perut. Selalu buat. Nnt baby akn respond.

In shaa Allah dgr sis 😉

In Shaa Allah Baby dengar.

Insyaallah dia dgr kita

Sye ltak kt perut.