URUTAN SANGKAK

Hi semua. Saya nak tanya. Pernah dengar urutan sangkak tak? Urutan yang naikkan peranakkan/rahim (betulkan saya kalau saya salah). Jadi soalan saya, perlu ke urutan ni sebelum kahwin? Katanya urutan ni bagus untuk mereka yang selalu senggugut bila period. Tapi, ada yang cakap time anak dara tak bagus buat urutan tu. And, kalau dah terbuat urutan tu, ada effect apa apa tak? Minta tolong advice Dan guide saya. Terima kasih. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

14 Các câu trả lời

xde efek pon. bagus je..sebab kita xtahu kan samada aktiviti kita dalam harian ada efek peranakan atau x. kalau ada, ia dapat bantu peranakan kita ke tempat sepatutnya. xsalah pon..

2y trước

Phewwww legaaaaaaaaaaa. Thanks awak!

Urut sengkak rahim ke? Em mcm xperlu je, sy pun mmg senggugut klu nk period, tp alhamdulillah xde mslh mse pregnant. Selalu org urut sengkak ni lps bsalin normal.

2y trước

Alamak... Serious ke 😭

dlu masa blum kahwin... sya senggugut teruk jgak smpai jmpa doc tpi Alhamdulillah lpas kahwin 2 minggu je sya trus mengandung rezeki awal perkahwinan 😁

sangkak ni selalunya utk ibu lepas bersalin sbb peranakan jatuh...