balik ke Terengganu dengan baby umur 1bulan 10hari naik flight / kereta

hi semua. saya nak tanya, adakah lebih baik saya naik flight untuk balik ke terengganu dari kl atau naik kereta je ya? flight dari klia ke terengganu ambik masa 55minit. saya buntu sangat ni, saya kena ke terengganu atas urusan kerja… kena la bawa baby sekali sebab baby menyusu badan… #pleasehelp #firstmom #1stimemom #bantusharing

2 Các câu trả lời

kan dlm pantang lgi tu. suruh la org lain gnti. kan still on maternity leave lgi. btw, bby 1m elakkan naik flight sbb high pressure dkt atas boleh dtg kn mslh dkt telinga bby. nak travel, travel by car.

Sy travel perak - johor masa bby 1bln+ alhamdulillah xde apa2. Cuma kena bg nyusu ikut time saja. Tp kan klu masih dlm pantang, knp kne masuk kerja?

2y trước

naik kereta ke sis?