PERTANYAAAN

Hi semua, saya hamil 24 w 3d sy nak tnye.. Sy x bole nak minum semua jenis susu.. Nanti ade effect x kat baby saya.. Saya dah cube tapi tetap x masuk..

1 Trả lời

fresh milk jenama farm fresh dah try? saya takboleh mnum susu tepung utk ibu hamil sbb nk muntah. So solution nya saya mnum low fat fresh milk jenama tesco ,yg ni ok rsa dia light je. atau fresh milk jenama farm fresh. Kalau takboleh mnum jgk,bleh mkn pil kalsium .