Hai mummies.. nak tnye..

Sy bru masuk 6weeks.. da bole minum susu ke..? Ade suggestion susu yg sesuai x..? Firstime prgnant.. tq??

14 Các câu trả lời

Susu biasa pun ok. Not necessarily susu khas utk pregnant. Sy dr awal smp 3rd tri minum ditch lady full cream. Tp cmpur safron n madu. Suam2. Sedap gak. Anlene pun sdap tp bila di cmpur madu n safron... Lain pula rsnya

6weeks pregnant? Anmum biasa rasa telur mentah. Similac/Enfamama rasa aiskrim vanilla. Nestle Mom & Me sedap gak boleh lah. Yg berperisa mcm tak best plk. Doctor lg suka klu kita minum susu at early stage of pregnancy.

4y trước

Kannnn Anmum takleh. Sy pun sama,ada lg ni tinggal entah bila nk hbs ni.

Blh...kalau xtw nk bli mne sesuai..try mntk yg sample.nye susu dahulu ..mcm sy dlu try sample ..blh apply dkt website cmpny yg kluarkn susu yg kita nk bli or try... Yg sesuai dgn sy adalah susu frisomum

Saya minum enfamama coklat + susu low fat + susu full cream.. Brand ikut yg mana offer.. Kadang ducth lady/marigold dll.. Susu kotak perisa coklat tu pon beli jugak.. Kadang susu HL...

cuba try mne yg lalu tekak, sy minum enfamama. tpy sy xde mslh dgn susu. ap jenis pon bole minum😁

Boleh je. Minum susu sebelum pregnant and selepas pun elok. Sy minum enfamama then tuka karihome

Saya mula mula minum anmum . Tak sesuai dengan tekak . Lepastu tukar enfamama coklat .

frisomum / enfamama . bole baca kebaikan susu trsbut di google , mum

Saya minum Similac sampai disahkan GDM. Berhenti minum trus.

4y trước

Eh bole la...kenapa tidak. Saya brenti sebab GDM. My doctor asked me to stop. Yours can be different. Jangan bazir. Tgk keadaan diri. Tanye dokto

Susu enfamama coklat okey.. Sedap je bila minum..

4y trước

Okey jugak tu.. Mana2 yang sesuai dgn kita