Rahim rendah

Hi semua. Saya 19minggu. Scan kelmarin doktor kata rahim rendah. Ada cara ke nak naikkan rahim? Ke rahim akan naik sendiri? Mummy2 ada pengalaman tak?

3 Các câu trả lời

maaf puan sy tidk pnh mengalami rahim rendah.tp sy pnh mengalami uri di bwh..iaitu placenta previa..tp ms tu sy alami type 3 terpkse bersalin secara czer pd 34minggu..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

apa perkembangan awk skrg ye? saya pon ada yg tegur mcm perut kebawah. tp setiap kali jumpa dr atau nurse dia cakap okay je.awk ada rasa tanda2 tak? sakit ke?