Apa habit anda?😏

Hi semua pengguna yang disayangi🥰 Mesti setiap orang/pasangan mempunyai habit tersendiri sebelum tidur kan?🤭 Antara di bawah ni kan, mana satu habit anda ya?😉 Jom komen di bawah👇😍

Apa habit anda?😏
63 Các câu trả lời

Untung semua ada pasangan . Sy ditinggalkan suami . Hanya mampu sembang dengan ibu sebelum tidur . Sebab arwah ayah dah meninggal . Jadi sy tidur dengan ibu sy sampai sekarang ☺️

4y trước

Bestlah. Rezeki juga tu. masa pjj dgn husbnd sy tidur dgn mak sy sbb ayah sy outstation. Rasa bertuah rezeki dpt tidur dgn mak walau umur dah 30. 😂💖

semua tak ...sbb sebelum tidur sye peluk dia tidur bawah ketiak dia ..borak pon tak sbb takut anak terjaga ...sbb anak tdur satu bilik gan kami

mengemas bilik 😅..wajib sblm tido..kalau nk borak dgn hubby memg tk lh..die yg tido dulu🤣🤣

Semua.. Kdg suami balik kerja pnt atau balik dating penat just pegang tgn n berborak sampai ttdo

Berborak dengan pasangan mesti ada je cerita nk diceritakan .. pastu pegang tangan .. hehehe ..

semua diatas..gurau tu xmanja da..kalau tarik rambut mesti dua2 sakit🤣sampai menangis saya

borak je..saya jenis tak reti nak sweet..serupa kayu.. 😅😅😅😅😅

mcm2...cuma bla preggy ni kdg2 x sdr blh tertdo cmtu je...

berborak sebelum tido kalo tak rasa macam asing jer

pegang tangan pasangan, Dan pandang muka pasangan