Siapakah orang itu?

Hi semua pengguna TAP yang disayangi👋 Dalam hidup kita ni, mesti ada seorang dua yang kita betul-betul rasa berterima kasih dengan kewujudan dia dalam hidup kita kan🥰 Jom cuba komen siapakah orang tersebut?👇 Dan kenapa anda berterima kasih dengannya☺️

Siapakah orang itu?
7 Các câu trả lời

Emak.. Terima kasih mak, tak pernah berputus asa membesarkan anak2 walaupun jadi ibu tunggal dalam usia yg muda iaitu 34 tahun, selepas ayah meninggal. Emak saya mungkin orang yg penuh kekurangan dan ketidakmampuan, tapi dengan segala kudrat yg ada, dia berusaha membesarkan 5 orang anak2 dengan gaji hanya sebagai cleaner sampai kami adik beradik dewasa dan berjaya. Dia seorang yg cekal dengan dugaan dah cabaran hidup. Ayah meninggal meninggalkan anak2 yg baru berusia 12 tahun, 11 tahun, 7 tahun, 1 tahun dan adik bongsu berumur baru 3 bulan. Semoga Allah menggandakan ganjaran kepada mak, dan semoga akhirnya mak bahagia di dunia dan di akhirat. Allahumma Aamiin 🤲🏻🌹💕💕💕

Trima kasih pd ALLAH SWT sb sy dpt hdup gn mak ayh shngga mereka tiada didunia bgitu jgk trima kasih pd ALLAH SWT sb pinjm kn Dia(suami) utk sy shngg sy dpt melhir kn zuriat beliau.. ape pn sy REDHA..jdoh kmi tak pnjng.. 😢tpi sy bersyukur dpt hdup gn ank2 dan dpt mmbesr kn beliau sndri.. 😔

4y trước

Semoga terus tabah dan dipermudahkan segala urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

tuk mak ayah trima kasih kerana mereka lahir nye sy didunia ni.. besarkan sy dgn penuh kasih sayang tuk suami trima kasih kerana terima sy seadanya tuk anak sy yg sulung trima kasih..krn kamu mama dan papa dpt belajar segala nye

ibu dan ayah,suami dan ank2...krn terlalu besar pengorbanan ibu dn ayah dlm mmbesarkan sy...suami yg sanggup sma2 ssh pyh hdup brsama ngn sy,ank2 yg mngajar sy erti kehidupan dlm mnjadi ibu yg terbaik...

1. arwah mak terima kasih sebab melahirkan saya. 2. suami terima kasih sebab menjadi suami y terbaik tuk saya

Ibu & pasangan

suami dgn mak