4 weeks pregnancy

Hi semua, normal ke pregnant 4 weeks tk nmpak kantung even scan melalui vagina? And kadang kadang terasa sakit dia bahagian tepi perut. 😢

7 Các câu trả lời

Awal lagi tu sis, kalau 4weeks tu, tunggu lagi 2 minggu mungkin nmpak kntung. Saya pun baru 4 weeks nak pergi scan hari tu, lepas tu kwn saya kata jgn pergi lagi, sbb awal lagi takut tak nmpak apa, dia kata tggu lagi 2 minggu, tapi tak smpai 2 minggu saya bleeding bnyak dalam 5w3d tu, terus ke KK, cuma dr cakap ancaman gugur dan dia scan masa tu dah nmpak kantung. Insyallah esk dah 8w2d nk scan untuk lihat janin dan jantung baby😊. Buat masa ni awak banyak kan bedrest, jgn buat kerja kerja berat, dan jaga permakanan. Saya hari tu bleeding banyak sebab saya pergi berjalan, dan jalan saya turun naik tangga, nasib baik tak buat aktiviti kayak, sbb hsband tak bagi, naik turun tangga la. Esk tu bleeding bnyakk tapi tak berketul. Awak jaga diri buat masa ni😊

tapi tulah.. gi kk sbb nk tnya normal ke sakit bahagian perut.. then dr terus scan tk nmpak kantung.. pastu dia sruh masuk ward.. 2 hari ni dr scan still tk nmpak kantung dr ckp.. esok tngok result darah hormon pulak mcm mna.. risau if baby elok dalam kantung then dr scan skrg tk nmpak and assume luar rahim😢

Normal. Sy 6w bru nmpk kantung, 7w nampak jantung. Masa sy 4w lbih mmg ada sakit2 tepi perut doktor kata sbb rahim tgh membesar tp still kena pantau ye sis.

Normal. Nk nmpk btul2 tgu 8w, blh tgk kantung & heartbeat sekali.

2y trước

Xpe tgu lg 2 minggu ya. Moga ada rezeki.

normal je sis.. in sha Allah ada tu

4w baru sel nak terbentuk sis

normal sbb awal lg