4 weeks pregnant

Maaf nak tanya, baru tahu dah 4 weeks pregnant. Normal ke kalau rasa cramp kat perut & kadang rasa sakit macam nak period? #firstmom #bantusharing

5 Các câu trả lời

normal. baby tengah nk menempel. mínggu depan bila dh 5w lbh or 6w g klinik buat confirmation pregnancy. biasanya time tu doc akan scan jgk samada atas perut or tvs utk tgk kandungan ada kat dlm rahim or luar rahim. jgn g lewat sgt tau. at least kalau kandungan betul kat luar rahim time tu masih ada solusi utk di buat. takde la sampai tahap kena buang tiub. Tahniah dari sy & sy doakan semoga pregnancy journey awk berjalan lancar & mudah. aamiin

10mo trước

aamiin ya rabbal alamin. tq

yes..tu biasa saya pun sama mcm tu kdg gastrik pedih ulu hati semua tu biasa saya pun sama jugak mcm tu...masuk 3 bulan ke 5 bulan xde dah rasa mcm tu...kejap je tu...

10mo trước

Haah betul2, kita first time. Macam2 dalam kepala ni fikir 😂

Risau jugak sebab sekarang macam banyak yang mengandung luar rahim. Tapi tu je tanda yang ada, spotting keluar darah ke apa takda pulak

10mo trước

Normal awk, jangan risau. yg penting xde pendarahan.

Yup normal tu. dont worry. Org kata sbb rahim nak mengembang

Normal. Symptoms period & pregnant lebih kurang