spotting in twin pregnancy

hi semua. nk tny yg ada pengalaman mengandung kembar normal ke kalau ada spotting and cramping sikit awl trimester?

1 Trả lời

Sy pernah juga tanya soalan ni dulu.. Doc ckp normal.. Kalau tanda spotting tu lebih 3 hari better g checkup kat doc..

5y trước

sbb spotting on off. tak thu sbb aktiviti sy atau pemakanan. dh tny doctor ckp jgn risau sbb carry 2 sac mmg mcm tu. yg pnting color tu bukan bright red. tp tu la sbb ni 1st prgnncy lps 2thun mncuba. terlebih risau. geram nk p scan tgk bby. next week apointment dh. hny mmpu doa n sabar.