Perlu cek upt tak?

Hi semua, nak tnya sy dtg haid 2-7/3. opk positif 27&28/3 hri ni 5/4 dpo8. dh blh cek upt ke? atau msh trlalu awal 😅

11 Các câu trả lời

Kalau awak ready utk sebarang kemungkinan, boleh je kalau nak check UPT.. mcm saya mmg selalu check start DPO9 ~ Previous pregnancy saya, DPO10 dah dpt UPT samar.. Pregnancy kali ni DPO7 dah dpt UPT samar 😅 Tekejut jugak sebab baru DPO7, maybe ovulation lebih awal dr yg saya check kot.. BTW, saya buat BBT ~ so sgtlah senang nak detect pregnant.. suhu saya mmg akan tinggi & ada simptom nak demam, batuk, selesma everytime fasa DPO & everytime pregnant.. if tak pregnant simptom tu takde pun ~

2y trước

Period sye lmbt 12hari bile check upt negetive😌

period awak regular tak. sy dulu lambat 2/3hari uzur terus check upt alhamdullilah nampak dh double line tapi samar sikit kalau dah lewat dalam 8-14hari gitu maybe dh nmpk jelas kot double line. insha allah sy doakan semoga bln ramadhan nii ada rezeki awak dan suami amin❤️

2y trước

okay². terima kasih♥️

Dh boleh cek puan goodluck moga ada rezeki aamin.. Bulan ramadhan ni kN.. Sy doakan awk.. Sy pun tgh mengandung juga.. Pdahal thun lps beranak dh🤣🤣🤣3thun sudah pun beranak juga.. Thun ni kena lg😂alhamdulillah

2y trước

Tq puan

Sy x pernah kira dpo sy sbb x pernah cek opk. Saya selalunya cek upt bila dah lewat period 2/3 minggu (sbb sy irregular period). klu yg period teratur tu blh cek bbrpa hari lepas lewat laa.. Tnggu lewat period ye.

2y trước

okay sis. tngu lewat bru lah bru cek

Saya positif 2 hari sebelum due period, skarang 7weeks, saya ni ovulate lambat cd 17-18 cmtu

2y trước

samalah. sya pn jenis lmbt ovulate. bulan lps cd 21 bru opk positif☺️

samala kita. tarikh period, tarikh opk positif 🥰 semoga sama2 dpt result UPT +ve jgk

2y trước

wah, ada kwan☺️ sis sdh cek upt kah?

Saya dpt positive start dpo8… kalau hati kental blh je check

2y trước

okay sis. nnt lah bru cek😅

klau period regular lewat 3hari dh boleh cek.. ikut org jg

2y trước

sy jenis period tak regular. sy tngu smpi mggu dpn bru cek😅

Dpo8 awal lagi. At least tunggu dpo12

2y trước

ye bru dpo8 😅

cek je. dari tertanya tanya

2y trước

okay sis😅