Upt positif vs negatif

Assalamualaikum nak tanya ada ke sape2 penah alami cam ni x .Sy dah keliru sama ada positif ke negatif .bulan 2 cam biase priod 12.2 normal je tp bulan 3 dtg period 11.3 tu pun 1 hri stgh je mlm 12.3 tu dh xde dh 19.3 ada keluar cam keputihan jernih tu dn sakit payudara ingt subur cek opk xsubur cek upt positif pulak cek selang 2.3 hri upt tetap positif 2hri nk msuk mggu ke 3 eh2 dia dk main kejap negatif pastu postif pastu negatif blik hri ni cek postif blik tp line dia samr2 je . .plz bg response 🙏 #ingintahu #jangandibully

6 Các câu trả lời

sy juga ne x pasti tahun ne lewat pula DTG haid biasa tiap2 bulan pandai DTG haid lewat hari saja lah..haid terakhir 18/2 Smpai skrg sy belum ada kedatangan haid tp yg 7/Mac sikit saja darah lepas tu x ada terus lepas tu 29/Mac ne sikit saja darah campur keputihan lepas tu Smpai skrg lah x ada belum lg sy cek sy Coba kasih biar ne bulan misalnya klu bulan ne x DTG nnt bulan depan InshaAllah cek tes..sy berharap dpt zuriat lg no4 dpt rezeki untuk kakaknya🥺

Sy pulak last period 16/2/21 smpai skrg cek upt still blur2,bli yg upt clearblue not pregnant ..hrmmmm

3y trước

same sy pun masih lgi still blur2. .tgk lh cm mane datang period x . .

cuba pkai clear blue digital utk lg tepat

3y trước

ok2 nanti sy trai pakai yg clear blue tggu lwat priod dulu sekarang guna yg strip tu masih samar2 line. .

skrg sis ada cek sudah kehamilan

3y trước

owh...sy juga belum lg skrg ne..tp pening kepala sy..

Upt problem tu. Try tukar upt

pakai clear blue

3y trước

ok nanti tggu lewat period sy guna clear blue . sekarang ni sy guna yg strip tu masih lgi positif tp samar2.