early pregnancy

Hi semua nak tanya, saya baru 4weeks dapat tau pregnant and since dpt tau tu baru start makan folic acid, adakah dah terlambat, risau pulak 🥺

2 Các câu trả lời

Takpe sis, kalau dapat tau pregnant and baru nak mula makan acid folic takpe, just continue makan and jangan skip makan, takpon nanti doktor akan bagi sis ubat , sis makan yg tu pon boleh sbb dalam ubat yg doktor bagi tu mmg dah ada acid folid kalau nak makan dua2 ubat pon takpe takde masalah 👍🏻

3y trước

harapnya dipermudahkan, thanks sis for the reply 🤍🤍

Tk terlambat pun... Sy start consume folic acid pun bila baru masuk 12w

3y trước

wah ni lagi lambat, haritu medical assistant tu siap tepuk dahi lagi sbb dah 4 minggu baru nk start makan 😑