Breast and nipple tak sakit

Hi semua. Nak tanya, normal ke kalau early pregnant dalam 5weeks tapi breast dan nipple tak sakit? Based on previous pregnancy, dua kali pregnant breast and nipple sakit. This time tak pula. Ada ke mummy yang mmg tak sakit breast/nipple until delivery?

14 Các câu trả lời

Lagi lah elok klau tak sakit pape time preggy… tggl nak sakit besalin je nnt 😂 sy dulu anak sulung tak sakit pape tau2 je dah jln mcm penguin perut dah memboyot… sakit pinggang, sakit contraction & sakit besalin je ☺️ masuk je anak ke 2-4 baru lah ade sakit mcm2 😂

1y trước

Aminnnn 😘

sy masa first trimester breast sakit .. bila dlm kete or naik moto langgar bonggol jln, sakit eaa rasa dia hahaha ... tp bila masuk 2nd trimester breast sy tetiba hilang sakit ..

1y trước

harap2 nyaa mcm tu lahh .. 😁

saya. 1st&2nd pregnancy xde mengalami simptom2 pregnant mcm cramp, sakit breast dan xde alahan smpi bersalin.

1y trước

Aminnn 😘

Kelakar lah, benda x sakit mintak sakit. Tolonglah wahai ibu2 semua setiap pregnancy lain2 jgn la mntk bnde bukan2

3mo trước

eee teruk nya respond, positive lah sikit org tu tanya je

sy ada jugak sakit2 .. mula hritu x dak loya2 .. skrg ni, loya dtg waktu ptg.xleh bau2 msakan .

1y trước

sy ptg Time jam 3 .. tp x muntah xpe. hari2 kna mkn asam. biar rasa masam mulut xpe. . air masak pon rasa manis@pahit gitu. tpi xdak la rasa lemau2 bdn sgt. mlm je tdo awal . tp boleh bekerjasama dgn baik lagi

awal lagi tu. saya trimester 3 baru rasa denyut breast mcm nak cabut je hahaha..

1y trước

Haha macam nak cabut eh. Harapnya tak sakit la sampai delivery 🥲

saya tak pernah pulak sakit breast/nipple sepanjang pregnant

1y trước

Yeayyy ada geng! 🥲

Tp sy yg sakit.... Dari stat mgandung smp dah 11week 6day dah...

1y trước

Bestnya dah 18weeks 😘

Saya tak pernah sakit breast sepanjang 2 kali pregnant

1y trước

InsyaAllah hihi

Pregnancy kedua sy breast x sakit until delivery.

1y trước

Itulah saya risau kalau tak normal kalau tak sakit tu sebab before this mmg sakit. Thanks awak for your feedback 😘