Breast and nipple tak sakit

Hi semua. Nak tanya, normal ke kalau early pregnant dalam 5weeks tapi breast dan nipple tak sakit? Based on previous pregnancy, dua kali pregnant breast and nipple sakit. This time tak pula. Ada ke mummy yang mmg tak sakit breast/nipple until delivery?

14 Các câu trả lời

saya 8 week ..sama tak ada rasa sakit..

1y trước

Tak sakit dan takde beza kan awak. Sama la saya rasa sekarang ni. Tahniah awak dah 8weeks. Semoga dipermudahkan segala urusan 😘

normal sis.. sy xsakit pun 😁

1y trước

inshaAllah..same2 kite doakan smoge kandungan kite membesar dgn sihat yg tiada complications 🤲🏼 ❤️

mungkin belum sakit masa nii 😂

1y trước

Haha tacooddddd 🥶

sy pn xsakit situ mase pregnant

1y trước

Alhamdulillah 😘