Hi Mommy

Hi semua. Nak tanya kalau hamil luar nikah perlu pergi klinik tak? Sebab da masuk 7 bulan. Maaf. Just bertanya. Jgn kecam sy ya. Sebab first time

4 Các câu trả lời

Sis sepatutnya 2 bulan tu sis kena daftar di klinik kesihatan...setau sya la.. Paling lewat daftar 2 bulan...klu bab2 pasal ni sis perlu daftar da nikah ka atau blom nurse2 bertolak ansur juga tu.. Sbp d utamakan ank dn ibu akan melahirkan.. Jiklu blom ada sijil kawin dn blom nikah mereka akn belakangkan cerita..

Kena sis, dah nikah ke belum tetap kena pergi klinik untuk check up dan buka buku pink.

4y trước

Nurse hanya mintak salinan ic sis je kalau org yg belum kawin.

hope all ok with you , baby n your new life sis! be strong.

pergi je sis