Curious

Hi mommies..nak tanya kalau keputihan macam ni kira teruk da ke??saya first pregnancy xbuka buku pink lagi.. #6week4days maaf bertanya sebab nak kan kepastian..adakah perlu pergi kk terus??ada x yang pernah alami??

Curious
6 Các câu trả lời

normal sis.. dh boleh start bkk buku pink jgk..tp before pegi kk.. kne scan dulu di mana2 private sbb kk nk kepastian kita pregnnt or x melalui scan..

4y trước

Npe nk kne scan ye mse Sye pregnant ank prtama dia trus buka buku n scan ,

normal . kecuali miss v gatal , berbau & awak demam . nurse ckp tkut tekena jangkitan . segera brjumpa dgn doktor klau ada simptom simptom cmtu

Normal ad keputihan. Sy pon stiap Kali calit je Ada putih. Nnti dlm 2 minggu bole buka buku. Sy pgi kk 6w. Scan bru 5w kantung

Normal sis. Janji jaga bahagian V. Lepas shi shi, lap bahagian tu. Nurse memang galakkan pakai pantiliner masa mengandung ni

Ok je... Sy dr awal tahu smpi 9wni masih Ada keputihan... Blm buka buku pink juga.. hehe

Boleh je tunggu 8w baru gi scan. Then pergi KK sblm 12w.