Detail Scan

Hi semua nak tanya kalau buat detail scan kat mana ya sonographer akan explain detail dan tak rushing. Sebelum ni scan dekat hosp xxxx. Tapi laju nya la dia ckp.. Kelam kabut explanation dia.. Kita pun mcm tak faham ?. Angguk2 je.. Area Shah alam.

19 Các câu trả lời

Thank you mommies.. Nanti saya try Ken rimba.. ❤️

Klw xphm, bgtw.. tny semula.. rugi men angguk2 je

5y trước

Laju dia ckp.. Nak tanya apa pun mcm tak berpeluang

Klinil ken rimba.. shah alam

Sia boleh tgk kat sini. Tmpt ni 100% buat scan service sahaja. https://www.facebook.com/5d6dscansonovisionpjkelanajaya/

5y trước

Sy sokong tmpat ni & sy pon buat scan kt sini. Kena buat appt guna online tp kdg2 kena tnggu lama jgk (tgk keadaan) sbb die 1st come 1st serve even kita dh booking time & date. Hrga dia berbaloi dgn servis mmg puas hati.

Buat kat Klinik Najat Shah Alam. Sangat bagus. Explanation pun tak rushing, doctor jelaskan one by one. Doctor dan staf very friendly.

Sye buat kat assalam bangi.. sono dia pun details dia bg explaination...

bolwh tanya blk kat doc yg sll kt check up every month tu..kekadang doc lain yg buat detail scan ni....

minta dia ulang. biar kena marah. tp utk kandungan dan sis tu

Sis kena tanya jugak. Kalau tak faham pun, keep tanya. Sbb kita bayar utk khidmat dia kn. Kalau dia explain laju, dia xleh nk expect kita faham, kita bkn dlm bidang medic mcm dia. Sy alhamdulillah waktu details scan doctor sgt2 gentle. Yg sy tak faham, mmg sy tanya direct. Sy buat waktu 23w, duration dalam 1jam jugak lah. Puas hati. Siap suruh kita berjalan2 minum air sbb bby kurang active. Andddd, kalau waktu kita scan tu ada kriteria yg xleh nk tengok tepat sbb kedudukan bby menghalang, kita blh datang balik hari lain utk repeat scan tanya byran tambahan.