Detail Scan

Hi semua nak tanya kalau buat detail scan kat mana ya sonographer akan explain detail dan tak rushing. Sebelum ni scan dekat hosp xxxx. Tapi laju nya la dia ckp.. Kelam kabut explanation dia.. Kita pun mcm tak faham ?. Angguk2 je.. Area Shah alam.

19 Các câu trả lời

Try klinik sofea @ dunia medik sksyen 23. Dkt sksyen 7 pun byk jgak klinik yg blh buat detail scan... Sy pernah p klinik dunia medik tu tp xsure blh buat detail scan ke x dkt situ. Tp mmg terbaik dktor dia.. Ckp pun lembut je. Sy buat scan 2d je hr tu... Lupa nak tnya. Blh try call dulu kot...

Ni pengalaman saya buat detail scan baby. Jemput baca :) http://www.fatinbella.com/2018/02/detailed-scan-baby-di-klinik-myfamily.html

better kat klinik swasta sis.. dorg akan terang kan 1 pesatu.. kalau hospital kilam kabut je sbb dorg nak cepat pesakit ramai

Try klinik uzma.. doctor sgt baik.. tanya apa soalan pn.. doctor akn layan.. klinik dekat kelana jaya.. mmg terbaik.

Pergi dekat klnik nik suzet, harga pun okay layanan die terbaik. Try search area shah alam ada.

saya p sonovision. explaination dia tip top. tapi kat penang la. kat selangor pun ada branch dia.

Klinik nik suzet shah alam.. Mmg terbaik.. Staff. Sonographer..

Sya dlu buat kt poliklinik ken rimba. Situ buat rm110. Murah.

Klinik ken rimba shah alam...explain details n murah👍

Poliklinik ken rimba. Dekat dengan sek 16. Saya suka situ