Keputihan

Hi semua, nak tanya, biasa ke kena keputihan teruk waktu hamil ni? Gatal yang luar biasa, keputihan warna kuning, ketul2 mcm keju, serta berbau. Mcm mne cara nk hilangkan eh? Xtahan sampai susah nak tidur malam.

2 Các câu trả lời

Tak normal sis.. sila ke hosp / klinik sbb kalau gatal & kekuningan serta berbau maksudnya ada jangkitan bakteria / fungal.. boleh memudaratkan baby nnt.. if x gatal, masih okay..

5y trước

Dr ng ubat insert gel and ubat cream. Pergi klinik swasta. Dia bg plak ubat pil utk tahan gatal. Tp sy xberani nk makan. Pakak ubat insert dgn cream jek. Gatal dia mmng xtahan lah.

Normal la..tambah lagi mengandung. Cuma jaga baik2 ..takut jadi keperangan.. Paling bahaya ..kehijauan.

5y trước

Keputihan sy tahap 2.tak gatal,tak berbau.keluar sedikit...normal ke sis...