keluar keputihan warna coklat, 36 weeks.

Assalamualaikum hi mommies, saya nak tanya. keputihan saya keluar warna coklat2. Tak berbau and tak gatal. Now dah 36 weeks. Kadang2 je rasa sakit mcm contraction tp tak kerap. Check gerakan baby semua okay mcm biasa. Normal ke tu mommies? #firstpregnacy

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Sis boleh bagitahu nurse masa check up ada keluar keputihan yang berwarna. So nanti nurse akan tanya detail dan jika perlu nurse akan check.

12mo trước

Okay sis terima kasih 🥰 Dah jumpa doktor td dia ckp tu tanda2 nak bersalin. Kena prepare je lah mcm tu. Doakan supaya dipermudahkan semuanya ya