Cranky baby

Hi semua, nak tanya. baby baru masuk 6 months memang akan selalu cranky ke??? baby saya sebelum ni just easy baby, jarang nangis, jarang merap but lately, kerap nangis, nak dukung dan semua benda tak kena#bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Hi mom👋 Cranky baby not only occurs at specific age. It can be occurred at any time. You just need to find the cause and solution. Common causes - Sleep regression - Separation anxiety - Tooth eruption - Not feeling well - Gains new milestone Once you know the causes, only then you will know what to do.

ye sis.. bkn 6 bln je.. rse nye tiap bln akan jd 1x.. tbe2 baby brubah prangai.. kdg2 ble baby nk bley kemahiran bru pun baby akan mragam contoh nak tmbuh gigi, nk pndai mrangkak...