cyst - 6weeka

Hi semua. Nak tanya. Ada tak yg ada pengalaman cyst (sy 6cm) wktu pregnant? Ape kesudahannye? Sy tkut, risau n mcm2. Sy hrp sgt bakal baby sy slmt. Wktu yg sama sy confuse sgt2. Sy dah pergi 3 klinik n 1 hosp and semua bacaan minggu saya lain2. Klinik 1- spatutnya mnggu ni sy 9 mnggu. Klinik 2 & 3- mnggu ni spatutnye sy 7 mnggu . Hosp - mnggu ni sy 6 mnggu. Stiap kali scan dalam kantung kosong lagi. Nak nangis pun ade. Sbb ni kandungan pertama.. blh x sesiapa yg ade pngalaman ada cyst, kandungan slmt x? Kena operate buang x? ???

7 Các câu trả lời

kwn sy lepas besalin die minum air rebusan daun durian belanda, sy xpasti berape helai skali rebus, cube la cri kat google, katenye mmg mujarab