KENCING MANIS TINGGI

Sy nak tnya sy bru pregnant 6 minggu. Bln 10 last sy gugur sbb blighted ovum. Kali ni lekat lg skrg 6 mnggu. Bacaan gula dlm drh skrg mcm xterkawal. Tinggi sgt. Mnggu lepas sy scan bru nampak kantung. Apa rawatan yg sy perlu ambik ya. Blh buka buku awal x

1 Trả lời

Boleh dear.. Tp syarat nk buka buku biasanya doktor y scan akn suggest.. Mcm sy.. Kes sme mcm awk gugur bulan 10,now 7 weeks.. Mggu lps scan time 6 weeks dah nmpk heartbeat, doktor suruh terus bawa gambar scan g buka buku sbb dah nmpk heartbeat