luar @ gugur

hi semua.. nak mintak pendapat.. sy skrg confused whether sy pregnant atau tak.. cerita dia mcm nie...on 4/5 sy ada keluar darah (dark choc) n berterusan sehingga arinie..tp kaler merah.. sy dh refer hosp gov, memula doc kata pregnant luar rahim bila scan atas n bawah doc tak jumpa kantung baby, tp dinding rahim sy tebal.. end up doc kata sy dah gugur kena buat D&C. tapi sy tak puas hati, sy takde tanda tanda keguguran. takde tumpah darah dan construction. sy cuma bleeding sikit2 dah masuk hari ke lapan darah still ada. after discuss dgn husband, kami decide utk tggu another 1 weeks. skrg sy dh 7 mggu(kalau ikut kiraan 1st day last period) baru masa mula2 dlu scan mmg tak nampak kantung. now sy Keliru samada sy pregnant / tak. mintak mommies share pengalaman masing2 thanks!!!

2 Các câu trả lời

Saya cadangkan sis buat pemeriksaan di swasta pula utk 2nd opinion... jika keputusan sama baru la buat DNC...